Tilmelding

RentNyt.dk er dit sted til at udgive nyheder til rengøringsbranchen.

Det er helt gratis og ganske uforpligtende at udgive på RentNyt.dk!

Du kan fx udgive nyheder om:

  • Produktnyheder
  • Navnestof
  • Kurser
  • Inspiration
  • Vejledninger
  • … eller stort set hvad du har lyst til, så længe det er relevant for rengøringsbranchen.

Hvis du udfylder nedenstående skema, opretter vi en profil til dig og giver dig nærmere besked om hvordan du bruger systemet.

Udgiv nyheder Gratis!
Hygiejnefokus

Udgiv nyheder Gratis!

Ved at indsende denne formular, ansøger du om at få rettigheder til at udgive indlæg i andre kategorier end "Fra brugerne". Alle med relevant viden omkring rengøring er meget velkomne til at ansøge!
Kommercielt materiale som produktnyheder etc. er meget velkommen, men spar lidt på "charmen" 😉
Det er gratis at udgive nyheder på RentNyt.dk

Venligst vælg én eller flere muligheder. Hvis andet, venligst specificér i kommentarfeltet
Venligst vælg én eller flere muligheder. Hvis andet, venligst specificér i kommentarfeltet

Automatiserede nyheder

Herunder kan du angive et link til RSS feed med de rengøringsrelaterede nyheder I udgiver, så linker vi til de relevante kategorier og jeres nyheder kommer helt automatisk på RentNyt.dk

For kommercielle virksomheder koster det kr. 299,-/mdr. mens det er gratis for interesseorganisationer, skoler og lignende at levere automatiserede nyheder. Manuelt indskrevne nyheder er gratis for alle.

Under alle omstændigheder er det er krav at der i det pågældende RSS feed er en eller flere kategorier som er dedikeret til rengøringsnyheder, eller at de enkelte nyheder I ønsker vist her mærkes med tag'et "#RentNytDK"

Levér nyheder på RentNyt.dk direkte fra jeres egen hjemmeside! Du skal tagge dine indlæg med RentNyt.dk, for at lægge dem op her.
URL til nyhedsfeed. Nyheder må IKKE indeholde kurser! Kursuslink skal angives i separat felt.
URL til RSS feed angives i feltet herunder. NB! Kurser skal linkes i feltet herunder, der må ikke være kurser i nyhedsfeed!
Ved automatiseret opdatering henter vi kurser i valgte kategorier fra ekstern kalender, således kurserne på RentNyt.dk altid vil afspejle denne. Fakturering gælder alle typer organisationer som ønsker at udgive kurser automatisk!
URL til jeres kursuskalender ‘ICS’ (international calendar standard)
Angiv hvilke kategorier der skal vises på RentNyt.dk Separeres med ; Hvis ingen kategorier er angivet skal kurser mærkes med tag'et #RentNytDK
Ved at afkrydse ovenstående, tilmeldes du de valgte nyhedsbreve.
Som skribent på RentNyt er det dit ansvar at det udgivne overholder gældende lovgivning, herunder loven om ophavsret, samt almindelig foretningsnetikette og god markedsføringsskik. Dette gælder endvidere for materiale udgivet i forbindelse med indlæg på RentNyt, dette være sig billeder, tekster, dokumenter og andre appendiks og indlejrede medier. Ved at udgive materiale på RentNyt giver du desuden RentNyt ret til at bruge materialet i redaktionel såvel som markedsføringsmæssig kontekst. Der udbetales ingen vederlag for artikler skrevet til RentNyt. RentNyt kan på ingen måde holdes ansvarlig for følger af brug (korrekt såvel som forkert brug) af råd, ydelser eller produkter som du har formidlet i forbindelse med RentNyt.