Tilmelding

RentNyt.dk er endnu ikke klar til lancering, men vil være det i løbet af kort tid.

Hvis du udfylder nedenstående skema, opretter vi en profil til dig og giver dig nærmere besked om hvordan du bruger systemet.

Udgiv nyheder Gratis!
Reklame:
Hygiejnefokus

Udgiv nyheder Gratis!

Ved at indsende denne formular, ansøger du om at få rettigheder til at udgive indlæg i andre kategorier end "Fra brugerne". Alle med relevant viden omkring rengøring er meget velkomne til at ansøge!
Kommercielt materiale som produktnyheder etc. er meget velkommen, men spar lidt på "charmen" 😉
Det er gratis at udgive nyheder på RentNyt.dk

Venligst vælg én eller flere muligheder. Hvis andet, venligst specificér i kommentarfeltet
Venligst vælg én eller flere muligheder. Hvis andet, venligst specificér i kommentarfeltet
Som skribent på RentNyt er det dit ansvar at det udgivne overholder gældende lovgivning, herunder loven om ophavsret, samt almindelig foretningsnetikette og god markedsføringsskik. Dette gælder endvidere for materiale udgivet i forbindelse med indlæg på RentNyt, dette være sig billeder, tekster, dokumenter og andre appendiks og indlejrede medier. Ved at udgive materiale på RentNyt giver du desuden RentNyt ret til at bruge materialet i redaktionel såvel som markedsføringsmæssig kontekst. Der udbetales ingen vederlag for artikler skrevet til RentNyt. RentNyt kan på ingen måde holdes ansvarlig for følger af brug (korrekt såvel som forkert brug) af råd, ydelser eller produkter som du har formidlet i forbindelse med RentNyt.
Ved at afkrydse ovenstående, tilmeldes du de valgte nyhedsbreve.